preloader
Disable Preloader

Lični razvoj

Treninzi

Ako nemate šta da radite - radite na sebi. Tu uvek ima posla.

TRENING

LIČNA EFIKASNOST

Trening „Lična efikasnost“ kreiran je tako da razvija poslovne i organizacione veštine (planiranje, upravljanje vremenom, definisanje ciljeva, komunikacione i veštine pregovaranja).

Ukoliko ste u potrazi za poslom, zajedno postavljamo ciljeve i korake do odgovarajućeg zaposlenja.

Ukoliko ste početnik, i još uvek niste sigurni kako da se „postavite“ na poslu, kako da organizujete svoj radni dan i odredite prioritete imamo načina da postavimo zdravu osnovu za uspešan rad.

Ukoliko ste zaposleni, i niste zadovoljni nekim svojim ponašanjem ili reakcijama na poslu, imamo tehnike da unapredimo i ojačamo nedostatke.

Svrha ovog treninga je da uživate u poslu koji ste odabrali, povećate produktivnost uz optimizaciju svojih resursa, na najbolji način iskoristite vreme i fokusirate se na ključne aktivnosti.

Trening je baziran na osnovama NLP-a i iskustva u oblasti organizacije poslovanja, upravljanja vremenom i upravljanja ljudima.

 

TRENING

LJUBAV PREMA SEBI

Trening „Ljubav prema sebi“ koncipiran je na način da Vas okrene sebi i dovede u stanje balansa (da prepoznate svoje emocije i razumete svoje ponašanje, prihvatite i zavolite sebe, osvestite kvalitet i moć koju posedujete). Kroz jednostavne vežbe i tehnike spoznajemo ko smo, na koji način doživljavamo sebe, bavimo se emocijama i „zdravom“ odnosu prema sebi.

Osnova svih treninga je NLP sa primesama ostalih učenja i znanja koja sam stekla tokom rada na sebi.

 

INDIVIDUALNE

KONSULTACIJE

Vrlo često u životu imamo osećaj da smo se negde „zaglavili“ i da nemamo nikakvu ideju kako i šta dalje; da se vrtimo u krug i ne vidimo izlaz. U ovakvim situacijama potrebna nam je dodatna pomoć i podrška - da nas neko sasluša, podrži, ohrabri ili nam pokaže drugačiji ugao gledanja na stvari.

"Stvari nisu uvek onakve kako izgledaju."

Ukoliko želite da posvetite vreme sebi, da se fokusirate na svoje konkretne probleme ili nedoumice, želite da promenite svoje obrasce ponašanja i usvojite nove nakvike, budite slobodni da se javite.

Kontakt forma

Šta drugi kažu

Ostavite Vaš utisak ili komentar