preloader
Disable Preloader

NAŠI KLIJENTI

Podelimo iskustva

Naši programi su prilagođeni potrebama svakog klijenta I osmišljeni tako da očuvaju njihovu jedinstvenost I osiguraju optimalnu vrednost. Vrednost, koja je opipljiva, praktična I pravi razliku u njihovom životu I karijeri. Odnos sa klijentima gradimo na poverenju, pouzdanosti, kredibilitetu I sa entuzijazmom.

Ostavite komentar
* obavezna polja

REKLI SU O NAMA

Aleksandra Aleksić
Aleksandra Aleksić

Draga Milena, Želim da ti kažem da si fenomenalna, prenosiš poruku, sadržaj i veoma si uverljiva, prijatna. Potpuno si usvojila moto gurua srpskog jezika Vuka Stefanovića Karadžića NIJE ZNANJE, ZNANJE ZNATI, VEĆ JE ZNANJE ZNANJE DATI. Svaka čast. Sadržaj radionice je bio odličan. Želim još! Radujem se novim predavanjima. Hvala još jednom. Aleksandra

Vanja Damljanović
Vanja Damljanović

Poštovana Milena, Pre svega, hvala na predavanju. Smatram da je bilo jako korisno, održalo pažnju i uticalo na samospoznaju. Tokom ova dva dana na poslu, nakon Vaših predavanja, jasnije uočavam oblike ponašanja i komuniciranja sa koleginicama, što dokazuje da ste Vaše znanje uspešno preneli. Potrudiću se u budućnosti da pratim i primenjujem znanja koja ste nam uspešno preneli. S poštovanjem, Vanja Damljanović

Snežana Lisinac
Snežana Lisinac

Draga Milena, Najlepše Vam se zahvaljujem u ime svih kolega na jako lepim rečima o našem timu i prenosim njihove pozdrave i zadovoljstvo za vreme koje smo proveli zajedno na radionici. Radićemo na tome da bude još ovakvih druženja jer je opšte mišljenje da ste divan trener koji prija našem timu. Vama i Vašim saradnicima želim srećne praznike! Srdačan pozdrav!

Petar Simić
Petar Simić

Zadovoljstvo je bilo prisustvovati Vašem predavanju. Svakako će nam Vaše dugogodišnje iskustvo koristiti u budućem radu. Iskreno se nadam da ćemo i u budućem periodu sarađivati na obostrano zadovoljstvo.

Marija Milojević
Marija Milojević

Hvala Vam na izdvojenom vremenu i motivacionoj priči, koja je, bar mene, podstakla da nikad ne odustajem od svojih ciljeva (ma koliko put bio trnovit i dugačak), kao i to da se svakog dana trudim, da gradim sebe kao brend. Bilo je zadovoljstvo slušati Vas.

Zorica Milinović
Zorica Milinović

Draga Milena, bilo mi je zadovoljstvo što sam prisustvovala tvojoj radionici. Nadam se skorom viđenju na nekoj drugoj radionici, sa nekom novom interesantnom temom.

Ivana Jovanović
Ivana Jovanović

Hvala na odličnom predavanju, puno značajnih stvari ste dotakli i dali ideje za razmišljanje.