Energy Managment for Business

Korporativna edukacija

Energy Managment
for Business

Učesnici ovog treninga dobijaju dragocene alate i uvide kako upravljati vlastitom energijom kako bi postigli veću efikasnost u upravljanju vremenom, finansijama i poslovnim poduhvatima. Naglašava se važnost prepoznavanja okidača stresa i strategija za upraljanje stanjima. Kroz trening, stiču se tehnike koje omogućavaju da se zadaci obavljaju brže i efikasnije, uz istovremeno očuvanje visokog nivoa energije.

Ova edukacija pruža dubok uvid i praktične veštine za unapređenje međuljudskih veština, efikasnosti u radu i očuvanje visokog nivoa energije u profesionalnom okruženju.

 

Ovom edukacijom obuhvatamo širok spektar ključnih aspekata ličnog i profesionalnog razvoja. Fokus je na razumevanju i poboljšanju komunikacijskih veština, uključujući verbalnu i neverbalnu komunikaciju, postavljanje očekivanja i okvira za efikasnu komunikaciju. Takođe se istražuju međuljudski odnosi, sa posebnim naglaskom na poštovanju različitosti, prevazilaženju konflikata i razvijanju fleksibilnosti u timskom okruženju.

Edukacija takođe obuhvata razumevanje važnosti energetskog statusa za poslovni uspeh, uključujući strategije za održavanje visokog nivoa energije tokom dana.

Proučavaju se emocionalni status i načini kako bolje upravljati emocijama radi unapređenja energetskog nivoa.Takođe se istražuju nesvesne pasivne agresije, strategije manipulacije i kako se povezati na nivou vrednosti.

Besplatna skripta

Upravljaj svojom energijom
i doživi uspeh kakav zaslužuješ