edukacije

kako odabrati pravu edukaciju

od početnika do profesionalca

Moj rad usmeren je na podršku zdravom načinu života u najširem smislu, od ličnog zdravlja (emotivnog, mentalnog i fizičkog) do zdravog okruženja (sistem, priroda, društvo).
Ove stvari su duboko povezane. Jačanjem svesti pojedinca, isceljujemo i sistem u celini.
Na isti način i zdrav kompanijski sistem podržava pojedinca.
Kroz edukacije inspirišem ljude da se posvete sebi, investiraju u svoje znanje i unaprede kvalitet života u celini.

Korporativne eduakcije

Energy Managment for Business

Učesnici ovog treninga dobijaju dragocene alate i uvide kako upravljati vlastitom energijom kako bi postigli veću efikasnost u upravljanju vremenom, finansijama i poslovnim poduhvatima. Naglašava se važnost prepoznavanja okidača stresa i strategija za upraljanje stanjima. Kroz trening, stiču se tehnike koje omogućavaju da se zadaci obavljaju brže i efikasnije, uz istovremeno očuvanje visokog nivoa energije.

Presentation skills

Veštine prezentovanja su danas jedan od najvažnijih alata gotovo svakog zaposlenog.

Bilo da je u pitanju direktna prodaja, poslovni sastanak, komunikacija sa klijentima, prezentacija, medijski nastup, potrebno je da poruke koje prenosimo dođu do slušalaca na ispravan način i izazovu pravu povratnu reakciju.
Trening „Presentation skills“ kreiran je po receptu vrhunskih prezentatora gde kroz brojne praktične vežbe, individualne i grupne, možete naučiti kako da ovladate svakom vrstom prezentacije, u oblasti koja vam je važna i potrebna:

-Kako da ugovorite više poslova;
-Kako da prezentujete svoje ideje, interese i znanje na najbolji mogući način;
-Kako da budete sigurni da prave poruke dolaze do pravih ljudi i na način na koji oni to najbolje i najbrže razumeju.

Umetnost pregovaranja u poslovnom svetu

Ova edukacija je utemeljena na integraciji tehnika Neuro Lingvističkog Programiranja (NLP), mindfulness pristupa, coachinga i bogatog iskustva trenera.

Cilj programa je osnažiti samopouzdanje učesnika u procesu pregovaranja, istovremeno jačajući pregovaračke veštine koje su ključne za uspeh u poslovnom okruženju.

Kroz module, polaznici će dobiti sledeće benefite:

– Razumevanje dubljih slojeva procesa komunikacije;
– Smernice za izbegavanje konfliktnih situacija i usmeravanje na konstruktivno rešavanje;
– Fokus na postizanje zadovoljavajućih i održivih rezultata.

Team
Coaching

Timski Coaching je ključni alat koji omogućava timovima visoku produktivnost u inspirativnom okruženju s visokim energetskim nivoom. Fokus je na radu s timom kao celinom, naglašavajući prednosti timskog rada i osiguravajući da svaki član tima ima svoje mesto i doprinos. Važni aspekti uključuju produktivnost tima, koja zavisi od kvaliteta međuljudskih odnosa i komunikacije unutar tima. Takođe je ključno očuvati pozitivnu atmosferu za olakšavanje zadatka i prevazilaženje konflikata.

Timski Coaching je neophodan za kompanije koje se suočavaju s izazovima kao što su loša komunikacija, zastareli načini rada, nedostatak standarda, nedostatak veština i znanja, i druge prepreke. Proces Timskog Coachinga podrazumeva okupljanje učesnika kako bi definisali svoje uloge, izazove i zajedno pronašli rešenja.

Igrom do rezultata

Važno vam je da radite na jačanju tima
i osnažite resurse svojih zaposlenih?

Zamislite samo na trenutak jednu inovativnu avanturu tim bildinga koja se odvija daleko od kancelarija i formalnosti. Ovaj program je osmišljen da kroz igru, radost i osećaj slobode poveže vaš tim, dublje razumevajući važnost timskog rada i zajedničkih vrednosti.

Najlakši put da usaglasite svoje zaposlene i povežete ih kao tim jeste kroz igru. Setite se kad smo bili deca, koliko nam je radosti stvarala igra. Koliko smo se opuštali, smejali i radovali igri. Kakve ideje su se rađale iz igre. Igra budi osećaj povezanosti sa sobom, razvija timski i takmičarski duh, a pre svega nas stavlja u dobro stanje.

Ukoliko osećate da se vaš tim previše uljuljkao, da im nedostaje kreativnosti i motivacije, da se izgubilo poverenje i dobra radna atmosfera, ovo je poziv za vas. Program je zasnovan na tehnikama iz NLP-a, coachinga, mindfulness-a i energetske psihologije. Treneri poseduju decenijsko radno iskustvo u menadžmentu ino-kompanija, kao i značajno radno iskustvo u edukacijama i individualnom radu sa ljudima.

Benefiti programa:

– Povećanje međusobnog razumevanja i podrške u timu;
– Razvijanje komunikacionih veština i konfliktne rezolucije;
– Unapređenje svesti o značaju stanja uma, tela i emocija;
– Povećanje radosti, kreativnosti i osećaja jedinstva tima;
– Dublje povezivanje zaposlenih, razumevanja zajedničkih i kompanijskih vrednosti.

Ovaj jedinstven spoj tehnika i iskustva, igre i učenja, zabave i novih znanja u potpunosti će promeniti percepciju vašeg tima i način poslovanja. Daće vam uvid u nove ideje, mogućnosti i rešenja. 

Podizanjem lične energije, podižete energiju tima u celini. Povećanjem ličnog zadovoljstva, snažno utičete na zadovoljstvo vašeg tima.

Coaching radionica

Mindset uspešne preduzetnice

Cilj ove edukacije je da žene na početku preduzetničke karijere dobiju ključna znanja i veštine koje će oblikovati njihov način razmišljanja, koji se direktno odražava na rezultate i uspeh u poslu. 

Benefiti koje polaznice mogu dobiti ogledaju se u :

  • analizi trenutnog stanja, definisanju ciljeva i akcionih koraka za narednih godinu dana;
  • analizi misaonih procesa  i ključnih misli koje ih drže u trenutnim obrascima ponašanja i nezadovoljavajućim rezultatima;
  • izgradnji uverenja koja podržavaju njihov napredak;
  • postavljanju individualne strategije za rast i razvoj poslovanja;
  • fokus na konkretne akcione korake;
  • izgradnji identiteta uspešne preduzetnice. 

Put od disbalansa do balansa u poslu i životu

Ravnoteža u poslovnom okruženju

Ukoliko povremeno ili često, sebe doživljavate kao „hrčka koji vrti točak“ ili  radi „Sizifov posao“ ovaj program će vam pomoći da izađete iz „začaranog kruga“ i vratite se u balans.

Program je zasnovan ličnom iskustvu autora, znanjima iz NLP-a, coachinga i intuitiv coachinga.

Cilj: Cilj ove edukacije je životna ravnoteža. Ako spadate u kategoriju žena koje previše vremena provode na poslu, „zakidaju“ na drugim životnim oblastima, osećaju nezadovoljstvo i krivicu zbog nedostatka vremena za sebe, porodicu i prijatelje ova edukacija vam može značajno pomoći. 

Ženama koje žele da ojačaju svoje samopouzdanje

Osloni se na sebe sad TI

Ukoliko imate osećaj nezadovoljstva, nedovoljnosti, često pritiskate sebe i ne dajete sebi prostora za odmor i tišinu, ovaj program vam može značajno pomoći.  

Cilj: Ova edukacija namenjena je svim ženama koje žele da ojačaju svoje samopouzdanje, osećaj lične vrednosti i dublje se povežu sa sobom i svojom intuicijom. 

Benefiti ove edukacije ogledaju se kroz:

  • Bolje upoznavanje i razumevanje sebe;
  • Osvešćivanje i uklanjanje emotivnih blokada;
  • Osvešćivanje resursa i njihovo „stavljanje u pogon“;
  • Izgradnja zdravog, održivog odnosa sa sobom na bazi ljubavi, nežnosti i razumevanja.