Mindset uspešne preduzetnice

Coaching radionica

Mindset uspešne preduzetnice

Cilj ove edukacije je da žene na početku preduzetničke karijere dobiju ključna znanja i veštine koje će oblikovati njihov način razmišljanja, koji se direktno odražava na rezultate i uspeh u poslu. 

Edukacija je zasnovana na tehnikama i znanjima iz NLP-a (neuro lingvističko programiranje), energetske psihologije, mindfulness-a, coachinga i ličnog iskustva trenera. 

Benefiti koje polaznice mogu dobiti ogledaju se u :

  • analizi trenutnog stanja, definisanju ciljeva i akcionih koraka za narednih godinu dana;
  • analizi misaonih procesa  i ključnih misli koje ih drže u trenutnim obrascima ponašanja i nezadovoljavajućim rezultatima;
  • izgradnji uverenja koja podržavaju njihov napredak;
  • postavljanju individualne strategije za rast i razvoj poslovanja;
  • fokus na konkretne akcione korake;
  • izgradnji identiteta uspešne preduzetnice. 

Sastoji se iz 4 celine koje su gradacijski posložene, u ukupnom trajanju od 36h i realizuju se u trajanju od 5 meseci. 

Svaka celina ima po 3 modula odnodno 9h rada. 

1.celina posvećena je analizi trenutnog i željenog stanja; postavljanju ciljeva; analizom ključnih misli koje određuju naše aktivnosti i pogled na preduzetništvo;
2.celina bavi se uverenjima (razbijanje nekorisnih i izgradnja korisnih uverenja koja nas podržavaju na putu ka našim ciljevima), analiza ličnih i profesionalnih vrednosti; spajanje ciljeva sa novim vrednostima i uverenjima.
3.celina pokriva segment emocija i izgradnju novih korisnih obrazaca ponašanja, koji su bazirani na novim uverenjima.
4.celina posvećena je izgradnji poslovne strategije i novog identiteta poslovne žene.  

Rad se izvodi u malim grupama (7-12) polaznika i odvija se na Zoom platformi. 

Ovakav način rada pruža sigurnost i individualni pristup kao i podršku zajednice i mogućnost lakšeg prolaska kroz proces promene. 

Pored teorijskog dela (koji pokriva otprilike 20-25% edukacije) bavimo se konkretnim tehnikama i alatima za unapređenje odnosa prema sebi, razumevanje sebe, prepoznavanja lične vrednosti i uklanjanje blokada. Složićete se da sve kreće upravo odavde. 

Za učešće u programu nije potrebno nikakvo predznanje, ali jeste dobra volja, odlučnost i spremnost za posvećen rad. 

Ovaj program vam neće trajno rešiti sve probleme ali će vas sigurno spremiti za naredni korak u poslovanju bilo da ste na početku preduzetničke karijere ili ste odlučne da podignete svoje poslovanje na jedan novi nivo. Skratiće vam vreme potrebno za akciju i dati jasnoću i fokus. 

Program startuje 11.03.2024 i traje do 04.07.2024. 

Prijave za program otvorene su do 08.03.2024 godine. Minimalna grupa za realizaciju programa iznosi 7 osoba. Maksimalna upisana grupa 12. U slučaju većeg broja prijavljenih otvara se lista čekanja za sledeću grupu koja je planirana za maj mesec. 

Ukoliko želite da dobijete dodatne informacije u vezi ove edukacije zakažite svoju besplatnu konsultaciju u trajanju od 45 minuta
putem telefona: 063/8 255 725 ili e-maila: office@mindlaboratory.rs.