Osloni se na sebe sad TI

Ženama koje žele da ojačaju svoje samopouzdanje

Osloni se na sebe sad TI

Rad je organizovan u malim VIP grupama (7-12 osoba) i baziran je na znanjima iz Intuitiv coaching-a, coaching-a, NLP-a i mindfulness-a. Pažljivo je kreiran i osmišljen da vas sa puno nežnosti i razumevanja dovede do unutrašnjeg sklada i prihvatanja sebe. Ukoliko imate osećaj nezadovoljstva, nedovoljnosti, često pritiskate sebe i ne dajete sebi prostora za odmor i tišinu, ovaj program vam može značajno pomoći.  

Cilj: Ova edukacija namenjena je svim ženama koje žele da ojačaju svoje samopouzdanje, osećaj lične vrednosti i dublje se povežu sa sobom i svojom intuicijom. 

 

Dubinski transformativni program u trajanju od 6 meseci obuhvata: 

  • 8  Zoom susreta u formi coaching radionica;
  • 4 Q&A sastanka;
  • 3 individualne coaching sesije (na početku programa, na polovini i na kraju). 

Benefiti ove edukacije ogledaju se kroz:

  • Bolje upoznavanje i razumevanje sebe;
  • Osvešćivanje i uklanjanje emotivnih blokada;
  • Osvešćivanje resursa i njihovo „stavljanje u pogon“;
  • Izgradnja zdravog, održivog odnosa sa sobom na bazi ljubavi, nežnosti i razumevanja. 

Ključne celine koje obrađujemo tokom ovog procesa su:

  1. Moja lična priča (moj odnos sa sobom danas);
  2. Ključni elementi moje priče (moj odnos sa sobom u prošlosti, ključni elementi ovog odnosa);
  3. Pisanje nove priče (moj odnos sa sobom od sutra).  

U prvoj celini bavimo se trenutnim stanjem, elementima zadovoljstva i nezadovoljstva. Označićemo najznačajnije životne situacije, ljude, akcije koje su relevantne za ličnu priču. 

Druga celina je posvećena dubljoj introspekciji. Ovde otkrivamo blokade i resurse (najveći razlozi za zahvlanost, lekcije, izazovi, učenja). 

Poslednja celina fokusirana je na pisanje nove priče. Kroz ovu priču postavljamo temelje zdravog odnosa prema sebi, integrišemo u nju sva lična prethodna znanja, iskustva, učenja. Ova nova struktura nam služi da postavimo osnove kvalitetnog i zadovoljnog života, izađemo iz obrazaca nemoći, nedostatka i fokusiramo se na svoje resurse. 

Sastavni deo ovog programa su dnevni, nedeljni i mesečni rituali koji će vam pomoći da ostanete prisutni i svesni sebe. Nedeljni zadaci su osmišljeni tako da vas podrže i pomognu vam da ojačate veru u sebe. 

Ogromna podrška na ovom putovanju biće zajednica malih-velikih žena, putem koje ćemo deliti iskustva i motivisati jedne druge. 

Program je namenjen isključivo ženama koje su odlučne i spremne da žive život vredan življenja, ženama koje osećaju svoj potencijal ali ne znaju kako da se pokrenu i usmere; svima kojima je dosadilo da žive prosečno i „tapkaju u mestu“. 

Ovaj program nije za osobe koje žele instant rešenja i ekspres promenu, ne veruju da imaju odgovornost za svoj život i mogućnost da budu prioritet sebi. 

Lista čekanja za upis na program je otvorena. Program startuje novembra meseca.

Minimalna grupa za realizaciju programa iznosi 7 osoba. Maksimalna upisana grupa 12. U slučaju većeg broja prijavljenih otvara se lista čekanja za sledeću grupu koja je planirana za mart 2025 godine.

Ukoliko želite da dobijete dodatne informacije u vezi ove edukacije zakažite svoju besplatnu konsultaciju u trajanju od 30 minuta putem telefona:
063/8 255 725 ili e-maila:
office@mindlaboratory.rs