Utisci klijenata

Telefon

+381 63 8 255 725

Email

office@mindlaboratory.rs

Radno vreme

Pon – Pet 09:00 AM – 17:00 PM
Sub 09:00 AM – 14:00 PM

“Rad sa Milenom je neverovatno iskustvo i put samospoznaje.Profesionalno i intuitivno radi, tako da izvlači skrivene potencijale na površinu i podseća da je moć već u nama. Malo je reći da sam oduševljena. Sa lakoćom me je vodila kroz procese i preko tehnika koje su bile baš pilagođene meni, do raznih uvida i srži problema kako bi sama našla rešenje. Hvala ti draga Milena na dragocenom vremenu i svoj tvojoj pomoći.”

Mima Varničić – Project Manager

“Želim da kažem da je Milena fenomenalna, prenosi poruku, sadržaj i veoma je uverljiva, prijatna.
Potpuno je usvojila moto gurua srpskog jezika Vuka Stefanovića Karadžića NIJE ZNANJE, ZNANJE ZNATI, VEĆ JE ZNANJE ZNANJE DATI.”

Aleksandra

“Milena je divna. Izuzetna je u svom pristupu podučavanju. Njen stil predavanja je prijatan i nežan, što čini njene sesije veoma ugodnim za praćenje. Ne izgleda strogo, a vešto održava disciplinu unutar grupe, što doprinosi efikasnom učenju. Odličan je pedagog. Što se NLP-a tiče, poseduje puno znanja i iskustva. Sposobna je preneti znanje na način koji održava visok nivo angažovanosti i energije među učesnicima. Njena sposobnost da intuitivno razume dinamiku grupe je posebno impresivna, što je čini izvrsnim edukatorom. Neverovatan spoj nežnog pristupa i jasnih pravila.”

Marko Milojković

“Profesionalna i energična. Lako i interesantno prenosi svoje znanje. Deluje kao veliki autoritet i uzor.”

Mihajlo Marković

“Milena drži treninge potpuno otvorene duše; osećaj je kao da je deo grupe koju obučava.”

Jelena Dinčić

“Milena Lopušina je izvanredna žena. Odličan predavač koji konkretno i jasno objasni zadatu temu. Dosta sam naučila od nje i volim njen način povezivanja sa nama.”

Katarina Dobromirović

“Milena je jedna vrlo sofisticirana osoba sa velikim znanjem i odlicnim trenerskim vestinama.”

Galina Milošević

“Stroga 😊
Ali samo na prvi pogled 😊
Zapravo je prava riznica iskustava koje je nesebično delila sa nama I koja su meni lično bila veoma korisna jer sam se u mnogim sličnim životnim situacijama našla.”

Ivana Madić

“Milena je veoma profesionalna, svestrana sa izuzetnom analitickom sposobnoscu. Fantasticno obraca paznju I na najsitniji detalj. Odlicno vlada multitaskingom .Prijatna je za rad,nasmejana.Odlicno rukovodi grupom, usmerava je u predodredjenom pravcu I kad grupa se malo opusti I krene u opustanje, Milena je nepogresivo vrati na kurs.”

Suzana Spasojević Chapman

kreni u avanturu

Prijavi se za newsletter

Prijavite se za newsletter kako bi dobijali obaveštenje o našim besplatnim webinarima koji će vam pomoći u ličnom i profesionalnom razvoju!