edukacije

kako odabrati pravu edukaciju

od početnika do profesionalca

Moj rad usmeren je na podršku zdravom načinu života u najširem smislu, od ličnog zdravlja (emotivnog, mentalnog i fizičkog) do zdravog okruženja (sistem, priroda, društvo).
Ove stvari su duboko povezane. Jačanjem svesti pojedinca, isceljujemo i sistem u celini.
Na isti način i zdrav kompanijski sistem podržava pojedinca.
Kroz edukacije inspirišem ljude da se posvete sebi, investiraju u svoje znanje i unaprede kvalitet života u celini.

Korporativne eduakcije

Energy Managment for Business

Učesnici ovog treninga dobijaju dragocene alate i uvide kako upravljati vlastitom energijom kako bi postigli veću efikasnost u upravljanju vremenom, finansijama i poslovnim poduhvatima. Naglašava se važnost prepoznavanja okidača stresa i strategija za upraljanje stanjima. Kroz trening, stiču se tehnike koje omogućavaju da se zadaci obavljaju brže i efikasnije, uz istovremeno očuvanje visokog nivoa energije.

Presentation skills

Veštine prezentovanja su danas jedan od najvažnijih alata gotovo svakog zaposlenog.

Bilo da je u pitanju direktna prodaja, poslovni sastanak, komunikacija sa klijentima, prezentacija, medijski nastup, potrebno je da poruke koje prenosimo dođu do slušalaca na ispravan način i izazovu pravu povratnu reakciju.
Trening „Presentation skills“ kreiran je po receptu vrhunskih prezentatora gde kroz brojne praktične vežbe, individualne i grupne, možete naučiti kako da ovladate svakom vrstom prezentacije, u oblasti koja vam je važna i potrebna:

-Kako da ugovorite više poslova;
-Kako da prezentujete svoje ideje, interese i znanje na najbolji mogući način;
-Kako da budete sigurni da prave poruke dolaze do pravih ljudi i na način na koji oni to najbolje i najbrže razumeju.

Umetnost pregovaranja u poslovnom svetu

Ova edukacija je utemeljena na integraciji tehnika Neuro Lingvističkog Programiranja (NLP), mindfulness pristupa, coachinga i bogatog iskustva trenera.

Cilj programa je osnažiti samopouzdanje učesnika u procesu pregovaranja, istovremeno jačajući pregovaračke veštine koje su ključne za uspeh u poslovnom okruženju.

Kroz module, polaznici će dobiti sledeće benefite:

– Razumevanje dubljih slojeva procesa komunikacije;
– Smernice za izbegavanje konfliktnih situacija i usmeravanje na konstruktivno rešavanje;
– Fokus na postizanje zadovoljavajućih i održivih rezultata.

Team
Coaching

Timski Coaching je ključni alat koji omogućava timovima visoku produktivnost u inspirativnom okruženju s visokim energetskim nivoom. Fokus je na radu s timom kao celinom, naglašavajući prednosti timskog rada i osiguravajući da svaki član tima ima svoje mesto i doprinos. Važni aspekti uključuju produktivnost tima, koja zavisi od kvaliteta međuljudskih odnosa i komunikacije unutar tima. Takođe je ključno očuvati pozitivnu atmosferu za olakšavanje zadatka i prevazilaženje konflikata.

Timski Coaching je neophodan za kompanije koje se suočavaju s izazovima kao što su loša komunikacija, zastareli načini rada, nedostatak standarda, nedostatak veština i znanja, i druge prepreke. Proces Timskog Coachinga podrazumeva okupljanje učesnika kako bi definisali svoje uloge, izazove i zajedno pronašli rešenja.

Igrom do rezultata

Važno vam je da radite na jačanju tima
i osnažite resurse svojih zaposlenih?

Zamislite samo na trenutak jednu inovativnu avanturu tim bildinga koja se odvija daleko od kancelarija i formalnosti. Ovaj program je osmišljen da kroz igru, radost i osećaj slobode poveže vaš tim, dublje razumevajući važnost timskog rada i zajedničkih vrednosti.

Najlakši put da usaglasite svoje zaposlene i povežete ih kao tim jeste kroz igru. Setite se kad smo bili deca, koliko nam je radosti stvarala igra. Koliko smo se opuštali, smejali i radovali igri. Kakve ideje su se rađale iz igre. Igra budi osećaj povezanosti sa sobom, razvija timski i takmičarski duh, a pre svega nas stavlja u dobro stanje.

Ukoliko osećate da se vaš tim previše uljuljkao, da im nedostaje kreativnosti i motivacije, da se izgubilo poverenje i dobra radna atmosfera, ovo je poziv za vas. Program je zasnovan na tehnikama iz NLP-a, coachinga, mindfulness-a i energetske psihologije. Treneri poseduju decenijsko radno iskustvo u menadžmentu ino-kompanija, kao i značajno radno iskustvo u edukacijama i individualnom radu sa ljudima.

Benefiti programa:

– Povećanje međusobnog razumevanja i podrške u timu;
– Razvijanje komunikacionih veština i konfliktne rezolucije;
– Unapređenje svesti o značaju stanja uma, tela i emocija;
– Povećanje radosti, kreativnosti i osećaja jedinstva tima;
– Dublje povezivanje zaposlenih, razumevanja zajedničkih i kompanijskih vrednosti.

Ovaj jedinstven spoj tehnika i iskustva, igre i učenja, zabave i novih znanja u potpunosti će promeniti percepciju vašeg tima i način poslovanja. Daće vam uvid u nove ideje, mogućnosti i rešenja. 

Podizanjem lične energije, podižete energiju tima u celini. Povećanjem ličnog zadovoljstva, snažno utičete na zadovoljstvo vašeg tima.

Coaching radionica

Mindset uspešne preduzetnice

Cilj ove edukacije je da žene na početku preduzetničke karijere dobiju ključna znanja i veštine koje će oblikovati njihov način razmišljanja, koji se direktno odražava na rezultate i uspeh u poslu. 

Benefiti koje polaznice mogu dobiti ogledaju se u :

  • analizi trenutnog stanja, definisanju ciljeva i akcionih koraka za narednih godinu dana;
  • analizi misaonih procesa  i ključnih misli koje ih drže u trenutnim obrascima ponašanja i nezadovoljavajućim rezultatima;
  • izgradnji uverenja koja podržavaju njihov napredak;
  • postavljanju individualne strategije za rast i razvoj poslovanja;
  • fokus na konkretne akcione korake;
  • izgradnji identiteta uspešne preduzetnice. 

Rad sa pojedincima na unapređenju ključnih životnih oblasti.

Individualni rad

Uloga kouča je da pomogne klijentu da prepozna svoje mogućnosti i razvija se u skladu sa njima.

Tokom ovog procesa, akcenat je na načinu razmišljanja, osećanjima i ponašanju klijenta.
Najčešće, kada smo u stresnoj situaciji ne vidimo izlaz. Upravo tada nam je potrebna neutralna osoba, da sagleda objektivno stvari i pomogne da nađemo rešenje. Kroz ovaj način rada klijent otvara viziju, menja percepciju, sagledava nove mogućnosti na način koji je za njega najprihvatljiviji.

Ukoliko imate neostvarene ciljeve, zapisane ideje koje čekaju bolja vremena, neadekvatnemeđuljudske odnose, probleme sa organizacijom i odlučivanjem, koučing vam može pomoći.

Oblasti u kojima vas najbolje mogu podržati su: ciljevi i planiranje; odnos sa sobom – upoznavanje, razumevanje, prihvatanje sebe; karijerni razvoj i poslovne odluke.

Ovaj način rada ne zahteva nikakva predznanja.

Jedini preduslov koji mora biti ispunjen je da ste otvoreni za rad i odlučni da napravite korak napred.

Moj rad zasnovan je na znanjima iz NLP-a, coachinga i intuitiv coaching-a.
Individualni rad odvija se putem Zoom aplikacije.

Sesije traju do 90 minuta.
Prva sesija „upoznavanja“ u trajanju od 30 minuta je gratis.